perjantai 14. maaliskuuta 2014

Loppukirin ruokalista vk 13/2014 



ma 24.3.
Ukrainalainen borts ja sämpylä
a)   lihavaihtoehto: keitossa savukinkkua
b)   kasvisvaihtoehto: keitossa halloumia
Riisivanukas ja mehukeitto

ti 25.3.
a)            Sienillä täytetty lihamureke, perunaa, kasviksia
b)            Nizzan salaatti
Puolukkarahka

ke 26.3.
Currysilakat  ja peruna- ja kukkakaalimuusit
Hedelmiä

to 26.3
a)            Kukkoa punaviinissä, riisiä
b)            Palsternakkapaistos
Paistetut banaanit ja nokare jäätelöä

pe 27.3.
Alkupalana buffet-pöytä: suomalaisia ja turkkilaisia alkupaloja
Savustettu lohi tai muu kala, perunaa, kasviksia    

Uunipäärynät

Joka päivä kasvislisäke ja/tai salaattia.       

Hyvää ruokahalua toivottavat Pippurit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti