ma 24.3.
Ukrainalainen
borts ja sämpylä
a)
lihavaihtoehto: keitossa savukinkkua
b)
kasvisvaihtoehto: keitossa halloumia
Riisivanukas
ja mehukeitto
ti 25.3.
a)
Sienillä täytetty lihamureke, perunaa, kasviksia
b)
Nizzan salaatti
Puolukkarahka
ke 26.3.
Currysilakat
ja peruna- ja kukkakaalimuusit
Hedelmiä
to 26.3
a)
Kukkoa punaviinissä, riisiä
b)
Palsternakkapaistos
Paistetut banaanit ja nokare
jäätelöä
pe 27.3.
Alkupalana
buffet-pöytä: suomalaisia ja turkkilaisia alkupaloja
Savustettu
lohi tai muu kala, perunaa, kasviksia
|
Joka päivä kasvislisäke ja/tai salaattia.
Hyvää ruokahalua toivottavat
Pippurit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti